Hero image

Tyler, The Creator + Lil Yachty, Paris Texas

9. 5. 25O2 arena, Praha
Facebook event

Vstupenky (1390–2390 korun) budou k dostání po registraci do Fource Friends od 31. října.

Rapová show roku: Tyler, The Creator přiveze do O2 areny svou vizi světa Chromakopie

Maskovaný, ale stále okamžitě rozpoznatelný. Tyler, The Creator – rapová superstar, producent i módní návrhář – míří do Prahy. Jeho show na letošní Coachelle byl dokonalý spektákl, od Chromakopia: The World Tour, která doprovodí zbrusu nové studiové album, nelze čekat nic menšího. A k tomu se dočkáme i famózního supportu, který obstarají Lil Yachty a Paris Texas.

Za třináct let od sólového debutu Goblin (2011) se z rappera a spoluzakladatele kolektivu Odd Future stala jedna z nejvýraznějších, nejaktivnějších i nejoriginálnějších osobností na scéně. Jeho desky Igor (2019) a Call Me If You Get Lost (2021) ocenily poroty Grammy jako nejlepší rapové desky roku, výčet dalších ocenění nebere konce.

Nadšený skateboardista Tyler je zároveň výrazně činný v módním světě, jen letos na jaře stál za kolekcí pro módní dům Louis Vuitton. Výrazné vizuální stylizace jeho nahrávek – tu aktuální, která vychází 28. října, nevyjímaje – tak představují přirozenou extenzi samotné hudby.

Teď Tyler, The Creator zahajuje novou éru. Už Noid, první singl z alba Chromakopia, jasně říká, že bezstarostné časy jsou pryč. Nervní videoklip, v němž hostuje herečka Ayo Edebiri (Medvěd, V hlavě 2), ukazuje odvrácené stránky slávy a vymezuje temnotu, kterou lze zažívat v samém středu světel reflektorů. Časy Chromakopie se blíží, jaké budou?

Zjisti více