31. března 2022 – Donnie Darko vystoupí před britskými The Luka State. Donnie Darko jsou česká čtyřčlenná rocková kapela, která ráda posouvá hranice mezi hudebními žánry. Staví na odkazu kytarové alternativní scény 90. let, kterou obohacují o důmyslné riffy a harmonie rockových kapel současnosti. Při skládání písní ctí silné melodie doplněné energickým zpěvem. To vše pak prezentují nejen na nahrávkách, ale především na svých živelných vystoupeních.

Skupina byla založena v roce 2013 v Plzni a od svého vzniku se jí právě díky žánrovému rozpětí daří opakovaně vystupovat jak na předních českých mainstreamových festivalech (např. Rock For People, Mighty Sounds, majáles v Plzni a Ostravě), tak i na těch alternativnějších (např. Budějovický majáles, Beseda u bigbítu, Povaleč). Kromě pravidelného koncertování po českých klubech formace stihla odehrát také turné po Evropě (Francie, Nizozemsko, Německo, Rakousko a Maďarsko), zúčastnit se přehlídky talentovaných kapel Bandzone showcase 2014 a zahrát na maďarském festivalu Fishing on Orfú.

Za největší úspěchy kapely pak lze považovat nominaci debutového alba Yesterdays v hudebních cenách Anděl 2020 v kategorii Rock nebo předskakování zahraničním hvězdám Rise Against (USA), The Amazons (UK) a Arcane Roots (UK)